Despre mine

             “Sunt o umbră aici într-o veșnicie,
             Sunt trecătoare și om pe acest pământ,
            Răsărit și apus cu lumină purpurie
           Curioasă, rebelă în faptă și-n gând.”

yo7jyl.ro

Reprezint o părticică din România… aici m-am născut, am crescut și am învățat să respect tot ceea ce viața mi-a dăruit cu generozitate până acum.
Din drumețiile pe care le-am făcut încă din fragedă copilărie, am înțeles că natura înseamnă viață… soare, cerul înstelat, glasul ploii, adierea vântului, pârâuri șipotind, valurile mării care își întind spuma către mal, mirosul din verdele primăverii, petalele vesele ale unei zile de vară, pastelurile toamnei, fulgii de nea rătăciți peste creste, tremurul timid al răsăritului sau poate mângâierea unui apus… și încă.

yo7jyl.ro

Răsfoind împreună cu mine paginile acestui blog, veți găsi în fiecare filă povești interesante despre îmbinarea radioamatorismului cu drumețiile. Așa am redescoperit, cu un rucsac în spate și o stație alături, bucuria unui orizont văzut de pe un vârf de munte.

www.yo7jyl.ro

De asemenea, am împărtășit plăcerea unei evadări pe două roți, fie că este una cu bicicleta pe o potecă de pădure sau libertatea pe care o simt împreună cu motorul meu, un prieten care îmi dă aripi pe drumuri neștiute.

Într-o vară sub Cetatea lui Vlad Țepeș

Și… o să povestesc mereu despre bucuria de a fi în locurile frumoase ale acestor meleaguri binecuvântate de la începuturi.

Nu în ultimul rând, am ales ca munții să vă spună multe… și mai cu viață decât aș povesti eu, cu ajutorul imaginilor oferite de camerele web din locații atât de dragi, prin bunăvorința unor oameni pasionați de frumos, cărora le mulțumesc.

’73

Cristina – YO7JYL