Atât de primăvară peste munți

Atât de… primăvară peste munți

Am ilustrat în câteva imagini o simplă zi de primăvară. Inspirația a venit de la sine, acolo unde culorile naturii se simt cel mai bine, iar mirosul verde al primăverii rămâne mult timp în noi. Aveam în plan ca alături de Cătălin – YO7GQZ să imortalizez câteva ore de primăvară dintr-o regiune foarte dragă nouă.

Am ales imagini filmate într-o excursie de o zi în orașul Brașov, în poiana din spatele Tâmpei, prin pădurea care îmbracă muntele, dar si pe drumul de întoarcere către Pitești, prin Culoarul Rucăr – Bran.

Pe străduțele centrului vechi al Brașovului, am avut bucuria de ne a ne plimba împreună cu Lucilius – YO6FPW, după ce ne auziserăm în prealabil la stație prin rețeaua RoLink. De asemenea, am poposit în poiana de lângă Tampa, unde am ascultat susur de izvor și ciripituri vesele. M-a fascinat deopotrivă, imaginea Munților Bucegi deasupra cărora puful norilor parcă ascundea vârful unui vulcan pregătit să erupă… abur, dar și lanțul muntos al Pietrei Craiului peste care astrul solar arunca lumini și umbre.

 

Ca o zi de primăvară… să ne fie viața!

’73

Cristina – YO7JYL

2 thoughts on “Atât de… primăvară peste munți

 1. A nu stiu cata oara, ati resusit sa ne impresionati. Imagini superbe, in special cele luate din ,,avioneta”………..combinate cu o muzica linistitoare.
  Felicitari dragi prieteni.73’s,Lari si Lumi. YO9CSM-YO9ISM,ALEXANDRIA.

  1. Lari, eu va multumesc pentru ca de fiecare data va faceti timp sa lecturati articolele blogului.
   Cu drag,
   ’73
   Cristina – YO7JYL

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *