Cupa Municipiului Pitești - 2016

Concursul “Cupa Municipiului Pitești” – 30 mai 2016

Am așteptat cu mare interes și niscaiva emoții concursul pentru că imi era teamă că nu va fi antena gata. Da… pentru că atunci când spun asta, mă refer la faptul că după mai multe ierni și ceva furtuni de vară, cocoțată ce-i drept pe acoperișul casei, i-au mai cedat din sârme. Antena trebuia refăcută, data concursului se apropia, iar vremea nu era deloc prietenă cu noi.

Într-o zi, când părea că s-a mai îmbunat un pic și norii doar se alergau inofensivi pe cerul serii, Cătălin s-a urcat totuși pe acoperișul casei, a coborât antena, a refăcut-o și a fost gata, cu tot cu teste, pentru ziua concursului.

De data asta, nu am ieșit în portabil pentru concurs deoarece s-a întâmplat să fie în cursul săptămânii, deși mintea fugea spre dealuri înalte sau chiar munți care să ne ajute.

Cupa Municipiului Pitești - 2016

A fost interesant și mai ales palpitant, deși  mă așteptam sa fie mai mulți participanți, chiar dacă fusese anunțat și la QTC-ul de la Bistrița, cu o zi inainte. Ca idee, nici propagarea nu a ținut cu noi, dar totuși adrenalina competiției ne-a adus emoții pozitive.

’73

Cristina – YO7JYL

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *