Orizont 360° prin Cheile și Curmătura Oltețului

Drumeții radioamatoricești prin Munții Argeșului

Am realizat filmulețul de mai jos la rugămintea colegilor de la YO5KUC – Radioclubul Sportiv Municipal din Bistrița, care s-au întrunit la Adunarea Generală a membrilor.

M-am gândit la o mică prezentare a zonei de drumeție montană din Județul Argeș, fiind apropiată de QTH-ul nostru piteștean și în același timp, reprezentativă pentru deplasări radioamatoricești.

De-a lungul anului 2019, am povestit pe blog, despre locurile din România și Europa unde am ajuns, deplasările pe care le-am făcut și activitățile pe care le-a desfășurat. De această dată însă, am vrut să punctez câteva din drumețiile făcute alături de Cătălin prin munții din zona Argeșului, vestită de-a lungul istoriei pentru aportul strategic pe care l-a avut din punct de vedere geografic.

Așa cum spuneam, toate aceste locuri ne sunt dragi și după un timp ne întoarcem la ele, pentru a ne lua doza de energie, relaxare și poftă de viață.

’73

Cristina – YO7JYL

2 thoughts on “Drumeții radioamatoricești prin Munții Argeșului

  1. Tnx pentru articol si film din arealul binecuvântat al județului Argeș.73’s. Lari si Lumi.YO9CSM/P,YO9ISM/P din YO3.PS tnx pentru qso ul de astăzi,ati raspuns la cq ul nostru, tu si Cătălin fiind / M pe motociclete.

  2. Buna Lari si Lumi, multumesc pentru comentariu si mai ales pentru QSO-ul pe care l-am avut cu tine din mobil pe motocicleta.
    Cu drag,
    Cristina

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *