Întâlnire într-o vineri seara, pe calea undelor radio

Întâlnirea de vineri seara, s-a vrut o “masă rotundă” pe calea undelor între radioamatori. A fost un experiment pe care noi l-am pus la cale în ideea de a constata câți colegi ne putem strânge laolaltă pentru a ne saluta prin intermediul Rețelei RoLink. Pentru întâlnirea plăcută de aseară, ținem să vă mulțumim tuturor pentru prezență, fie că am vorbit cu dumneavoastră, fie ca doar ne-ați ascultat.

Am avut bucuria de a constata că sunteți alături de noi, chiar dacă unii dintre dumneavoastră vă aflați în mobil, portabil ori în rutina programului încărcat. Ați păstrat în memoria zilei, câteva minute pentru a intra în legatură cu noi.

Dincolo de emoțiile mele, normale unei prime astfel de întâlniri radio, am avut parte de QSO-uri foarte plăcute și interesante cu prieteni din bandă, alături de care am mai schimbat controale de-a lungul timpului. De asemenea, am avut surpriza de a mă saluta cu radioamatori care și-au făcut pentru prima dată apariția în RoLink și pe care îi vom aștepta cu plăcere să revină… aici. Ne-am bucurat pentru că am fost împreună, că rețeaua a funcționat așa cum ne-am așteptat, echipamentele pe care le utilizați fiecare, s-au comportat optim așa încât, cu toții ne-am putut recepționa unii pe ceilalți, cu un control de Q4-Q5.

Vă mulțumim foarte mult pentru aprecieri, acestea contează enorm pentru noi și ne încurajeaza să mergem mai departe.

În concluzie, ca și participanți, am avut 28 de indicative distincte, 5 dintre acestea au accesat rețeaua prin noduri portabile, 2 prin echolink, restul prin repetoarele/nodurile fixe.

Repetoarele accesate au fost: Tâmpa, Postavărul, Pitești, Preluca Veche, Păltiniș, Ploiești, Toaca, Cozia.

Pe districte, am avut radioamatori din: YO2-1; YO3-5; YO5-2; YO6-7; YO7-8; YO8-2; YO9-2.

Mulțumim și celor care ne-au trimis feed-back pozitiv după emisiune, pe adresele de mail și, în special celor încă neautorizați, cărora le urăm succes la sesiunea de examinare și îi așteptăm cât de curând alături de noi.

Vă invit mai jos să ascultați înregistrarea acestei întâlniri, nu înainte de a-i mulțumi pentru ajutor lui Răzvan – YO6NAM:

Nu uitați: RoLink există, pentru că dumneavoastră existați!

’73

Cristina- YO7JYL și echipa fanilor RoLink

4 thoughts on “Întâlnire într-o vineri seara, pe calea undelor radio

  1. Așa cum ți-am spus și în mesaj, sunteți niște oameni minunați și apreciez eforturile voastre pentru a menține rețeaua funcțională. Să ne auzim cu bine, 73!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *